Wij zijn wij?

Wij geloven dat een bouwwerk mooi, prettig, duurzaam, functioneel en betaalbaar moet zijn.

OX architecten staat dicht bij haar opdrachtgever, ontwerpt en realiseert slimme en haalbare gebouwen. Wij verwezenlijken dit door te werken vanuit een integrale aanpak waarbij alle disciplines in het bouwwerk de nodige aandacht krijgen, zoals constructie, brandveiligheid, installatie, bouwfysica, kosten en dergelijke.

45

Jaar ervaring

900

Projecten opgeleverd

540

Blije opdrachtgevers

45

Jaar ervaring

Wij staan al 45
jaar voor service

Ruim 45 jaar geleden is Henk van de Haar gestart met Architectenbureau Van der Haar. Door de jaren heen zijn ruim 900 ontwerpen gerealiseerd en is de naam verandert in Van der Haar & partners – architecten & adviseurs. In 2005 is Max Hoffer in dienst getreden bij Van der Haar & partners. In 2006 is Tycho Vos bij het architectenbureau het team komen versterken. Op 1 mei 2013 hebben Max Hoffer en Tycho Vos, toenmalige werknemers bij Van der Haar & partners, het architectenbureau overgenomen.

Aangenaam!

ir. Tycho Vos

Architect - eigenaar

TYCHO VOS is een architect die is opgeleid in de architectuur (TU-Delft) en bouw-projectmanagement (HTS). Hij streeft ernaar het maximale uit het project halen wat binnen de wet-en-regelgeving mogelijk is. Geheel aan te sluiten op de wensen van de opdrachtgever en daarbij niet het functionele, esthetische of bouwkundige uit het oog te verliezen is de uitdaging die hij bij elk project met veel plezier aangaat. Tycho heeft veel ervaring met monumenten en is daarnaast onze specialist voor zorgprojecten.

ir. Max Hoffer

Architect - eigenaar

MAX HOFFER is opgeleid als bouwtechnisch ingenieur (Hogeschool van Amsterdam) en architect (TU-Delft). Hij ontwerpt vanuit het bestaande en komt van daaruit met creatieve oplossingen die hij combineert met architectonische inzicht en de wil om dit bouwkundig te optimaliseren. Zijn inspiratie haalt hij vanuit de hele wereld en spitst die toe op de lokale situatie en mogelijkheden. Projecten die hij tot op heden heeft gerealiseerd variëren van verbouwingen van woningen tot nieuwbouw van kantoren. Net als Tycho heeft Max ruime ervaring met het verbouwen van monumentale gebouwen.